MENU

PANORAMA

EXCLUSIVE SUITES


YOUR 4-STARS HOTEL IN PARGA

  • bg
  • parga panorama1
  • parga panorama2
  • parga panorama3
  • parga panorama4
  • parga panorama5
  • parga panorama6
  • parga panorama7
  • parga panorama9
SCROLL
4+

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ PANORAMA EXCLUSIVE

Περάστε πραγματικά αξέχαστες διακοπές στο ξενοδοχείο Panorama Exclusive εξερευνώντας την πανέμορφη περιοχή της Πάργας που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην καρδιά σας. Η καλόγουστη αρχιτεκτονική και το μοναδικό design του ξενοδοχείου Panorama Exclusive στηρίζεται στα γήινα χρώματα της πέτρας και του ξύλου.

Η πλούσια πράσινη βλάστηση που περιβάλλει το ξενοδοχείο προσδίδει σε αυτό μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και γαλήνης, ενώ χαρίζει στον επισκέπτη την ευκαιρία να απολαύσει την ομορφιά του φυσικού τοπίου της Πάργας. Οι πολυτελείς παροχές του ξενοδοχείου σε συνδυασμό με το φιλικό και χαμογελαστό προσωπικό θα σας εξασφαλίσουν μια άνετη διαμονή και θα σας χαρίσουν τις διακοπές που πάντα ονειρευόσασταν.

Ελάτε στο ξενοδοχείο Panorama Exclusive και βιώστε μια μοναδική εμπειρία στην Πάργα που θα σας κλέψει την καρδιά .

 

Το εξυπηρετικό και φιλικό προσωπικό του ξενοδοχείου είναι πάντα σε ετοιμότητα ώστε να ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη και να καταστήσει τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο όσο πιο άνετη γίνεται. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου χαρακτηρίζονται από ένα καλαίσθητο σχεδιασμό και ένα μοναδικό στυλ που τα κάνει να ξεχωρίζουν. Η πλήρως επιπλωμένη κουζίνα των δωματίων συνιστά ένα σημαντικό πλεονέκτημα για κάθε επισκέπτη που θέλει να νιώθει σαν στο σπίτι του, ενώ η πανοραμική θέα προς την καταγάλανη θάλασσα και το φυσικό τοπίο που μπορεί να θαυμάσει κανείς από το μπαλκόνι του δωματίου του τον ταξιδεύει και τον προϊδεάζει για την εξερεύνησή του στην όμορφη πόλη της Πάργας. Το ξενοδοχείο διαθέτει μια μεγάλη πισίνα με καθαρά, κρυστάλλινα νερά που σίγουρα θα σας σαγηνεύσουν. Πιείτε ένα κοκτέιλ ή ένα ρόφημα από το καφέ μπαρ δίπλα στην πισίνα και περάστε υπέροχα με τους φίλους σας απολαμβάνοντας την όμορφη ατμόσφαιρα του χώρου. Αν αναζητάτε ένα μέρος για να μείνετε όσο θα γνωρίζετε τα πανέμορφα μέρη που υπάρχουν στην Πάργα, το ξενοδοχείο Panorama Exclusive με τις πολυάριθμες πολυτελείς παροχές του είναι σίγουρα ιδανικό για τη διαμονή σας! Μη χάνετε χρόνο! Σχεδιάστε και εσείς τις επόμενες διακοπές σας στην πόλη της Πάργας, γνωρίστε την περιοχή και την ιστορία της, επισκεφτείτε τις εξαιρετικές παραλίες και επιδοθείτε σε πολυάριθμες δραστηριότητες και θαλάσσια σπορ!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΟ PANORAMA EXCLUSIVE

Το ξενοδοχείο Panorama Exclusive ξεχωρίζει από όλα τα ξενοδοχεία που βρίσκονται στην Πάργα με τη μοναδική αρχιτεκτονική του και το σύγχρονο design του. Οι πολυτελείς παροχές που προσφέρει στους πελάτες του το έχουν κατατάξει ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία της Πάργας.

Το χαμογελαστό προσωπικό μας και η γρήγορη εξυπηρέτηση μας διακρίνουν και μας καθιστούν την καλύτερη επιλογή για να περάσετε τις διακοπές σας με άνεση μέσα σε ένα φιλόξενο και όμορφο περιβάλλον. Η γαλήνια ατμόσφαιρα που αποπνέει το ξενοδοχείο μας είναι ιδανική για να αποδράσετε από την καθημερινότητα και τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης.

Το ειδυλλιακό τοπίο της Πάργας και η πανοραμική θέα προς τη θάλασσα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου μας συνιστούν έναν από τους κύριους λόγους που το ξενοδοχείο μας κερδίζει κάθε φορά την καρδιά των πελατών του.

Το ξενοδοχείο μας απέχει μόλις 800 μ. από το κέντρο της κοσμοπολίτικης Πάργας, ενώ η πανέμορφη και δημοφιλής παραλία του Βάλτου βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής. Έτσι, η εξαιρετική τοποθεσία του Panorama Exclusive καθιστά το ξενοδοχείο μας το βέλτιστο εφαλτήριο για να ξεκινήσετε τις εξορμήσεις σας στην όμορφη περιοχή της Πάργας.

Τα κρυστάλλινα νερά της πισίνας του ξενοδοχείου θα σας γοητεύσουν και θα σας κάνουν να νιώσετε αναζωογονημένοι και ανανεωμένοι. Το καφέ-μπαρ που βρίσκεται δίπλα στην πισίνα σας δίνει την ευκαιρία να δροσιστείτε πίνοντας ένα κρύο ρόφημα ή ένα γευστικό κοκτέιλ.

Μία από τις βασικότερες διαφορές του ξενοδοχείου μας σε σχέση με όλα τα άλλα που βρίσκονται στην περιοχή είναι οι παροχές των δωματίων μας. Όλα τα δωμάτιά μας χαρακτηρίζονται από καλαίσθητη και κομψή επίπλωση, ενώ διαθέτουν μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ηλεκτρική κουζίνα και ψυγείο ώστε να νιώθετε σαν στο σπίτι σας.

Επιλέξτε το ξενοδοχείο Panorama Exclusive και απολαύστε τη διαμονή σας στην Πάργα με όλες τις πολυτελείς παροχές και τα απίστευτα πλεονεκτήματα που μόνο το δικό μας ξενοδοχείο μπορεί να εξασφαλίσει για εσάς!

Κλείστε τώρα ένα δωμάτιο για τις διακοπές σας και ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία στη γραφική περιοχή της Πάργας!

Ο συνδυασμός της σύγχρονης πολυτέλειας

 

Το εντυπωσιακό design και η στυλάτη διακόσμηση των δωματίων θα σας γοητεύσουν και θα σας χαρίσουν μια πολυτελή εμπειρία. Απολαύστε τη διαμονή σας σε ένα δωμάτιο με γήινα χρώματα που αποπνέει ηρεμία και γαλήνη.

Όταν η ποιότητα συναντά την ικανοποίηση

 

Οι πολυάριθμες παροχές του ξενοδοχείου μας θα ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη και θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο πολυτέλειας και άνεσης. Νιώστε σαν στο σπίτι σας επωφελούμενοι από τα πλήρως εξοπλισμένα δωμάτιά μας και ζήστε μια υπέροχη εμπειρία.

Απολαύστε το πρωινό σας σε ένα υπέροχο περιβάλλον

 

Το πλούσιο πρωινό του ξενοδοχείου είναι φτιαγμένο με αγνά υλικά υψηλής ποιότητας και σίγουρα θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την εξόρμησή σας στην Πάργα. Είτε προτιμάτε την υγιεινή διατροφή είτε θέλετε να γευτείτε μια ποικιλία από γλυκά εδέσματα όπως νόστιμα κέικ ή εύγευστες πίτες, το πρωινό του ξενοδοχείου σίγουρα θα ταιριάζει και στο δικό σας γούστο.

Χάρτης τοποθεσίας

Οι καλύτερες παραλίες της Πάργας

Οι καλύτερες παραλίες της Πάργας

Οι καλύτερες παραλίες της Πάργας

H Πάργα είναι ένα από τα ωραιότερα μέρη της Ηπείρου που καταφέρνει να ευχαριστήσει τους επισκέπτες συνδυάζοντας ένα όμορφο ορεινό τοπίο με εντυπωσιακές παραλίες και το κρυστάλλινο, καθαρό νερό της θάλασσας.

Αν είστε λάτρης της θάλασσας και σας αρέσει να περνάτε το χρόνο σας στην παραλία κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, η Πάργα έχει σίγουρα πολλές παραλίες όπου μπορείτε να χαλαρώσετε, να απολαύσετε το φυσικό τοπίο και να αναπνεύσετε τον φρέσκο αέρα της θάλασσας.

Ας δούμε, λοιπόν, τις καλύτερες και πιο γνωστές παραλίες της Πάργας που πραγματικά θα σας εντυπωσιάσουν με τη φυσική ομορφιά τους και τα θαλάσσια σπορ που μπορείτε να κάνετε εκεί και θα σας χαρίσουν τη χαλάρωση και τη γαλήνη που αναζητάτε.

 

Παραλία Βάλτου

Η παραλία Βάλτου συνιστά τη μεγαλύτερη παραλία στην Πάργα και μάλιστα εκτείνεται σε μήκος περίπου 3 χιλιομέτρων. Η συγκεκριμένη παραλία βρίσκεται ακριβώς κάτω από το βράχο στον οποίο είναι χτισμένο το Κάστρο της Πάργας. Ο επισκέπτης μπορεί να ασχοληθεί με διάφορα θαλάσσια σπορ δεδομένου ότι πρόκειται για μια οργανωμένη παραλία ενώ ο συνδυασμός βότσαλου και άμμου στην παραλία συνθέτει ένα ακόμη πιο όμορφο φυσικό τοπίο.

 

Παραλία Κρυονερίου

Η παραλία Κρυονερίου βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο και στην προβλήτα της Πάργας. Ένα από τα ωραιότερα χαρακτηριστικά αυτής της παραλίας είναι ότι από εδώ μπορείς να δεις το νησάκι της Παναγιάς ή ακόμη και να το επισκεφτείς κολυμπώντας διότι απέχει μόλις λίγα μέτρα από την παραλία. Η φυσική ομορφιά της περιοχής τονίζεται ακόμη περισσότερο με την παρουσία μιας μικρής ψηλής βραχονησίδας στη θάλασσα απέναντι από την παραλία η οποία είναι γνωστή ως Σκορδά.

 

Παραλία Πίσω Κρυονερίου

Η παραλία Πίσω Κρυονερίου αποτελεί μια μικρή παραλία που βρίσκεται σε ελάχιστη απόσταση από την Πάργα και περιβάλλεται από πολλούς ψηλούς βράχους. Είναι μια παραλία που την προτιμούν όσοι επιθυμούν να αποφύγουν την πολυκοσμία και θέλουν να απολαύσουν ένα ήσυχο μπάνιο.

 

Παραλία Λίχνου

Η παραλία Λίχνου που απέχει μόνο 4 χιλιόμετρα από την Πάργα είναι μία από τις πιο γνωστές παραλίες της περιοχής καθώς συνδυάζει ένα ωραίο, πράσινο τοπίο με τα γαλανά νερά της θάλασσας. Κατά κύριο λόγο, η παραλία καλύπτεται από άμμο αλλά υπάρχουν και κάποια σημεία στα οποία συναντάει κανείς και χαλίκια. Το κυριότερο χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης παραλίας είναι δύο μικρά θαλάσσια σπήλαια που την κάνουν πραγματικά να ξεχωρίζει από όλες τις άλλες. Πρόκειται για μια οργανωμένη παραλία που είναι ιδανική για όποιον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με θαλάσσια σπορ όπως θαλάσσιο σκι, αλεξίπτωτο θαλάσσης, καταδύσεις, τζετ σκι και windsurfing.

 

Παραλία Σαρακήνικο

Η παραλία Σαρακήνιο απέχει 12 χιλιόμετρα από την Πάργα και διακρίνεται για το όμορφο φυσικό τοπίο της. Ο επισκέπτης μπορεί να φτάσει σε αυτή την παραλία παίρνοντας ένα από τα καράβια που υπάρχουν στην προβλήτα της Πάργας. Έτσι, έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια σύντομη βαρκάδα στα όμορφα νερά της περιοχής πριν φτάσετε στην παραλία.

 

Παραλία Αϊ-Γιαννάκη

Πρόκειται για μια παραλία που βρίσκεται έξι χιλιόμετρα ανατολικά από την Πάργα κοντά στο χωριό της Αγίας Κυριακής. Είναι μια όμορφη παραλία όπου σίγουρα θα απολαύσετε το μπάνιο σας και τη γαλήνη της περιοχής.

 

Παραλία του Αϊ-Σώστη

Η παραλία του Αϊ-Σώστη απέχει επίσης έξι χιλιόμετρα από την Πάργα και μάλιστα βρίσκεται προς τη δυτική πλευρά κοντά στο χωριό Αγιά. Το φυσικό κάλλος της περιοχής θα σας γαληνεύσει και θα σας χαρίσει την ψυχική ηρεμία που αναζητάτε.

 

Μη χάνετε χρόνο! Επισκεφτείτε κι εσείς τις πανέμορφες παραλίες της Πάργας και απολαύστε τα καταγάλανα και καθαρά νερά της περιοχής.